Категорії Інформація
Каси Додати подію
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine
16 листопада 2022

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Klub Pod Palmą
ul. Cicha 4A, 35-326 Rzeszów

Про подію

Великий тур на підтримку України гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» продовжиться у Жешуві.

Концерт, що був запланований на 15 вересня й був перенесений через погодні умови, пройде 16 листопада.

Нова адреса: Cicha 4A (Klub Pod Palmą). Початок концерту о 20:00.

Творчість «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» – це уособлення світогляду українців – хороброго, чуттєвого й незламного. У їх музиці б'ється воля, їх піснями розлітається слава України! Гурт збирає тисячні зали у містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» люблять за якісну українську музику, відвертість та громадянську позицію. З перших днів війни хлопці займаються волонтерством і виступають з концертами перед військовими та жителями звільнених від окупації міст.

Тур на підтримку України «BE BRAVE LIKE UKRAINE» розповідає історію про сильних, сміливих і ВІЛЬНИХ людей. Концерти гурту набули нового значення: це заклик «Не мовчіть», це присвята «Героям», які відстоюють справедливість, а кожен квиток – це внесок у перемогу й підтримку українців. Адже кошти, зібрані на концерті, підуть на допомогу українським військовим, а також людям, що постраждали від війни.

Приходьте на концерт підтримати Україну. Приходьте почути улюблені пісні: «Зорі запалали», «Героям», «Без неї ніяк», «Листопад», «Вільні люди» та ін.

Концерти туру відбуваються за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код